Zjarr në një ndërtesë banimi në Tetovë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 13 Shtator, 2021 14:16

Zjarr në një ndërtesë banimi në Tetovë

Mbrëmë rreth orës 01.00 në SPB Tetovë është raportuar për një zjarr në një ndërtesë banimi në rrugën ,,Blagoja Toska“ në Tetovë, njofton Observeri

Zjarri kishte shpërthyer në bodrumin e ndërtesës dhe me ndërhyrjen e zjarrfikësve të Tetovës për një kohë të
shkurtër zjarri plotësisht është lokalizuar, kurse inspektimi do të kryhet gjatë ditës së sotme (13 shtator). Observeri

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 13 Shtator, 2021 14:16