Zgjedhjet Lokale: Ja sa këshilltarë komunal fituan partitë politike në Gostivar

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 18 Tetor, 2021 23:40

Zgjedhjet Lokale: Ja sa këshilltarë komunal fituan partitë politike në Gostivar

Në zgjedhjet e 17 tetorit në garën për Këshillin Komunal në komunën e Gostivarit garuan 10 lista me 310 kandidatë, edhe atë koalicioni ASH-A, BDI, Besa, PDSH, VMRO-DPMNE, LSDM, PLD-DOM, PDTM , FDR, DNET dhe PDT, njofton Gostivari Sot

Të dhënat nga KSHZ

Sipas rezultateve të KSHZ, subjektet politike fituan:

ASH-A: 8.856

BDI: 8.296

Besa: 897

PDSH: 559

VMRO-DPMNE: 4.300

LSDM: 2.958

PLD-DOM: 417

PDTM: 2.815

PDT: 417

FDR: 865

DNET: 444

TABELA

Sipas rezultateve të KSHZ, subjektet politike fituan mandate:

ASH-A: 10 këshilltarë

BDI: 9 këshilltarë

Besa: 1 këshilltar

VMRO-DPMNE: 4 këshilltarë

LSDM: 3 këshilltarë

PDTM: 3 këshilltarë

FDR: 1 këshilltar

Në Këshillin komunal të Komunës së Gostivarit numri i këshilltarëve është 31. Gostivari Sot

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 18 Tetor, 2021 23:40