Zaev: Regjistrimi nuk do të anulohet

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 21:31

Zaev: Regjistrimi nuk do të anulohet

Kryeministri Zoran Zaev i pyetur në lidhje me anulimin e regjistrimit për shkak rritjes së numrit të infektimeve me koronavirus, tha se nuk duhet që të lejohet anulimi i regjistrimit.

“Çdo anulim e vendos vendin në rrezik që mos të regjistrim ketë në dhjet vitet e ardhshme. Askush nuk mund të thotë si si do të jetë gjendja në vjeshtë ose më pas. Por, besojë se nuk duhet të lejojmë që të anulohet regjistrimi, ngase e dërgon mesazhin e papërgjegjësisë ndaj qytetarëve. Të gjithë duhet të regjistrohemi, me këtë nuk jemi maqedonas, shqiptarë, turq më të mëdhenj, nëse nuk e realizojmë të drejtën për tu regjistruar. Kemi përgjegjësi ky operacion statistikor të mbarojë. Këto të dhëna janë të nevojshme për zhvillimin dhe krijimin e politikave në vendin tonë”, ka deklaruar Zaev.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 21:31