Xhaferi dha një orë pauzë dhe ftoi për koordinim shefat e grupeve parlamentare

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 12:41

Xhaferi dha një orë pauzë dhe ftoi për koordinim shefat e grupeve parlamentare

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi ka dhënë një orë pauzë me kërkesë të koordinatorit të grupit parlamentar të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Micevski, pas më parë kishin diskutim rreth propozimit që, në vend të seancës për pyetje deputetësh e cila ishte caktuar, së pari të hapet seanca e 36-të, ku në rend dite janë masat nga pakoja e pestë ekonomike.

Xhaferi bëri thirrje për koordinim përderisa zgjat pauza, për të lënë për ndonjë ditë tjetër seancën për pyetje të deputetëve. 

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 12:41