VMRO-DPMNE: Ora policore nuk ka efekt

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 22 Mars, 2021 21:00

VMRO-DPMNE:  Ora policore nuk ka efekt

VMRO-DPMNE kërkon një sistem dhe protokolle që do të zbatohen dhe një qeveri që do të dijë t’i zbatojë ato, duke komentuar statistikat e sotme Covid.

“Rezultatet e humbjes, 30% e atyre që janë testuar gjatë ditës dhe natës së kaluar janë të infektuar me COVID 19, ora policore nuk ka efekt”, Marija tha Andonovska nga VMRO-DPMNE.

Sipas saj, vaksinimi, i cili deri më tani duhet të ishte në një fazë të avancuar, nuk ka filluar as për ata që duan të vaksinohen.

“Filipçe njoftoi vaksinimin në shkurt, tani jemi në fund të marsit dhe nuk ka vaksina. Dhe e gjithë kjo po na ndodh ndërsa vaksinimet masive po ndodhin në rajon dhe në botë”, tha Andonovska në një konferencë shtypi.

Ministria e Shëndetësisë informon se sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik, në 24 orët e fundit janë kryer 1.682 teste, ndërsa janë regjistruar 30 viktima dhe 457 raste të reja të COVID-19.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 22 Mars, 2021 21:00