VITACEPTINA “arma” më e re në luftën kundër kancerit

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 22 Korrik, 2021 11:07

VITACEPTINA “arma” më e re në luftën kundër kancerit

Onkologjia ka fituar produktin që ndihmon pacientët me kancer. Kohët e fundit, shkencëtarët evropianë të mjekësisë, në bashkëpunim me mantelet e bardhë bullgar, në treg sollën Vitaceptinën, një produkt i domosdoshëm për pacientët me kancer si dhe për njerëzit e ekspozuar ndaj një sëmundje vdekjeprurëse që po përhapet me shpejtësi në të gjithë botën.

Ka pasur shumë përpjekje për të prodhuar ilaçe dhe shtesa ushqyese që tregojnë tiparet më të mira për që përgjigjen si një ilaç neoplazik për pacientët me kancer.

VITACEPTINA është rezultat i përpjekjeve shumëvjeçare që të gjendet një produkt me origjinë natyrore që mbështet sistemin imunitar dhe tregon aktivitet antioksidues, si dhe përshkruan elemente antitumoral. Ideja për zhvillimin e Vitaceptinës, përfshirja e substancave të reja biologjikisht aktive me efekt anti-infektiv dhe anti-tumoral si terapi shtesë kundër kancerit, si dhe për luftën kundër sëmundjeve neurodegjenerative. Qëllimi është që të ndihmojë në zgjidhjen e problemeve të rëndësishme globale me të cilat përballen sistemet shëndetësore dhe sociale, të tilla si infeksionet bakteriale, virale dhe parazitare, si dhe tumoret dhe sëmundjet neurodegjenerative. Vitaceptina gjithashtu përdoret që të largohen efektet e padëshiruara nga hemoterapia dhe radioterapia me agjentë biologjikisht aktivë me origjinë bimore.

Vitaceptina është një shtesë ushqyese plotësisht natyrale me efekte terapeutike dhe profilaktike në trupin e njeriut. Për shkak të përbërjes së saj bimore, kjo shtesë ushqyese ndihmon në luftën kundër kancerit dhe e parandalon atë. Është krijuar si produkt shoqërues terapeutik, mbështetës i trajtimeve dhe terapive të konvencionale onkologjike – kimioterapia dhe radioterapia. Ndihmon në detoksifikimin e trupit dhe forcon sistemin imunitar gjatë stresit, lodhjes dhe sëmundjes. Vitaceptina ka veprim imunostimulues, imunomodulator, antioksidues, antiviral, antimikrobik dhe antitumoral, duke ndihmuar në përshpejtimin e forcimit të sistemit imunitar.

TRAJTIMI KONVECNIONAL I VITACEPTINËS

Në këtë fazë të zhvillimit të mjekësisë moderne, trajtimi më i mirë për sëmundjet onkologjike është trajtimi konvencional. Ai bazohet në kirurgji, transplantim të qelizave amë, terapi hormonale, terapi të targetuar, imunoterapi, radioterapi, kimioterapi. Radioterapia dhe kimioterapia konsiderohen më të rëndësishmet dhe të shpeshta në këtë fazë, pasi që efektiviteti i tyre varet nga disa faktorë. Efekti i tyre në qelizat kancerogjene dhe efekti i tyre në sëmundje është i pakonstertueshëm. Por ato gjithashtu në vete bartin edhe shumë efekte negative në trup. Vitaceptina është krijuar për të vepruar në disa drejtime dhe për të trajtuar me sukses efektet negative të radioterapisë dhe kimioterapisë ndaj trupit. Vitaceptina në mënyrë efikase e stimulon funksionin kryesor të mëlçisë gjat detoksimit të trupit duke pastruar toksinet të grumbulluara si rezultat i radioterapisë ose kimioterapisë. Tipari tjetër tipar kryesor i Vitceptinës është rikuperimi efektiv i sistemit imunitar të dëmtuar si rezultat i radioterapisë dhe kimioterapisë. Vitaceptina ndihmon organizmin duke rivendosur funksionet e tij normale mbrojtëse dhe i mundëson atij të vazhdojë të luftojë në mënyrë më efekase. Vitacceptina ndikon në qelizat kancerogjene përmes proceseve të ndryshme ose reakcioneve biologjike. Procesi biologjik i funksionit anti-tumoral me ndërmjetësim të VITACEPTINËS mund të përfshijë rrugë të shumta sinjalizimi.

Aspektet e biologjisë qelizore dhe molekulare të funksionit antitumoral të VITACEPTINËS përfshijnë:

Llojet reaktive të oksigjenit dhe stresit në rrjetën endoplazmatike, të shkaktuara nga apoptoza e VITACEPTINËS dhe anti-proliferacioni;veprim anti-inflamator;ndalimi i ciklit qelizor;anti-angiogjeneza;ndalimin e metastazave, migrimit dhe invazionit;Reaksionet imunologjike

VITACEPTIN përdoret si ndihmës shtesë për pacientët onkologjikë të cilët janë trajtuar me radioterapi ose kimioterapi. Mund të përdoret për diagnostifikim deri në shërim të plotë të trupit.Ai është i përshtatshëm për përdorim si tek pacientët me rrezik të lartë ashtu edhe tek pacientët me predispozicion për të zhvilluar kancer.

SI REAGON VITACEPTINA?

Bllokon radikalet e lira reaktive. Radikalet e lidhura me antioksidantë nuk janë të dëmshëm për organizmin.Thith dhe ekspozon toksinat, radionuklidet dhe substancat e dëmshme duke detoksifikuar trupin. VITACEPTINA përmban përbërës natyralë biologjikisht aktivë. Falë kompleksit antioksidant, VITACEPTINA lidh elektronet e lira me radikalet, i inaktivon dhe i neutralizon ato.

VITACEPTINA forcon sistemin imunitar duke pasuruar trupin me oksigjen dhe përbërës me aktivitet antioksidues, stimulon palcën e kockave, dhe kjo rezulton në kri8jimin e shumë qelizave të kuqe të gjakut (eritrociteve) dhe hemoglobinës, e cila zvogëlon rrezikun e anemisë;

KARAKERISTIKAT E VITACEPTINËS:

Përbërja 100% natyrale – e përbërë nga përbërës biologjikisht aktivë të bimëve medicinale

Nuk ka efekte të përshkruara anësore

Aplikim i lehtë dhe i përshtatshëm

Përmbush kërkesat për standardet e cilësisë së prodhimit

Vitaceptina aktualisht është në shitje në Hollandë, Austri dhe Bullgari, por pritet të zgjerohet në vendet e tjera në rajonin tonë dhe më gjerë.

VITACEPTINA shitet edhe në Republikën e Maqedonisë së Veriut edhe atë:

Në Tetovë në farmacitë BLEMEDICA dhe AORTA FARM

kurse në farmacitë e EUROFARM në të gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 22 Korrik, 2021 11:07