VIDEO | Sqarim hap pas hapi se si të regjistroheni

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 14:07

VIDEO | Sqarim hap pas hapi se si të regjistroheni

Sqarim hap pas hapi se si të regjistroheni. Vlen për bashkëvendasit tanë që jetojnë dhe veprojnë në shtete të ndryshme të botës.

Ndiqeni videon

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 14:07