Video porosi nga Grubi: Regjistrimi vazhdon

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 1 Prill, 2021 20:37

Video porosi nga Grubi: Regjistrimi vazhdon

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi pas kalimit të ligjit për shtyrjen e Regjistrimit ka dalë me një video porosi duke thirur mërgimtarët që të regjistrohen ende më shumë.

Sipas tij Diaspora regjistrohet online nga 1 mars deri më 4 shtator 2021 ndërsa qytetarët rezident regjistrohen nga 5 deri me 30 shtator.

REGJISTROHU: https://census.stat.gov.mk

https://www.facebook.com/watch/?v=985000872270085
Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 1 Prill, 2021 20:37