Video Llotaria “Kazino Austria” fillon ndërtimin e fushave sportive multifunksionale

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 1 Qershor, 2021 11:19

Video Llotaria “Kazino Austria” fillon ndërtimin e fushave sportive multifunksionale

Video Llotaria Shtetërore “Kazino Austria” si pjesë e angazhimit dhe dëshirës daj përgjegjësisë sociale, ka filluar realizimin e projektit ambicioz për ndërtimin e fusha sportive multifunksionale në të gjithë vendin.

“Në një kohë kur lindin shumë pasiguri për shkak të pandemisë, është shumë e rëndësishme të marrin vendime të rëndësishme, nga të cilat do të përfitojnë të gjithë, sidomos më të rinjtë. Llotaria “Kaziono Austria”, vjen me një plan ambicioz për periudhën e ardhshme. Dëshirojmë të kontribuojmë për fëmijët, të cilët janë e ardhmja jonë, të kemi mundësi reale për rritje dhe zhvillim të duhur. Qëllimi ynë është aktivizimi i të rinjtë, inkurajimi i tyre të shoqërohen dhe të zhvillojnë vese të shëndetshme. Është e qartë për ne që fëmijët duhet të kenë një hapësirë ​​ku mund të shijojnë një fëmijëri të lumtur, dhe për këtë arsye ne vendosëm të përgatisim këtë projekt ambicioz përmes të cilit do të sigurohemi që fëmijët të marrin terreneve sportive për shumë qëllime dhe sportive në disa vende në vend”, thonë nga atje.

Me një donacion prej 1,167,391.00 denarë, “Casino Austria”, kontribuon për t’u vendosur në funksion shesh lojërash për fëmijë. Sheshi i lojërave ndodhet në komunën e Karposhit. Është një shesh lojrash moderne, me më shumë rekuizita. Pamja e re dhe moderne e këtij sheshi lojrash, besojmë se do të kontribuojë në argëtimin e të gjithë fëmijëve,
e cila mund të shihet që sot këtu.

Deri në fund të vitit, është planifikuar të përfundohen 7 terrene lojrash që janë në ndërtim e sipër. Në planin për përgjegjësi shoqërore sigurohen terrene sportive shumëfunksionale. Fushat sportive do të ndërtohen sipas standardeve botërore për të luajtur futboll, hendboll dhe basketboll. Këto terrene lojrash do të jenë pjesë e strategjisë shumëvjeçare për investimi në sport, në mënyrë që të arrihen standarde më të larta sportive dhe të motivohen
të rinjtë të angazhohen në mënyrë aktive në sport.

Me realizimin e kësaj strategjie, Video Llotaria “Kazino Austria”, realizon projekte me dedikim përgjegjësi ndaj shoqërisë, të cilat janë të rëndësishme për zhvillimin dhe përmirësimin e jetës së qytetarëve. Ideja jonë është të kontribuojmë në zhvillimin e sportiviteti mes të rinjve dhe ndërtimi i veseve të shëndetshme, përmes argëtimit dhe lojës.

#LuajPërArgëtim #LuajMePëgjegjësi

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 1 Qershor, 2021 11:19