Video Llotaria ka tre milioner të ri, në çdo moment pritet super-milioneri i ri

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Maj, 2021 12:49

Video Llotaria ka tre milioner të ri, në çdo moment pritet super-milioneri i ri

Java e kaluar solli tre fitues të ri Milioner Jackpot, të cilët në total kalojnë vlera prej 4.5 milion denarë. Video Casino Austria pret këto ditë dy fitues të rinj, një Jackpot Super Milioner dhe një tjetër Jackpot Milioner.

Shtatë ditët e kaluara kanë qenë veçanërisht me fat për të gjithë ata që gjuajtën çmimin popullor “Milioner”. Video Llotaria Kisino Austria ka shtuar listën me tre fitues të ri milionerë, të cilët së bashku ndanë një fitim të kombinuar prej mbi 4,550,000 denarë.

Xhakpoti më i lartë u fitua më 21 maj në objektin Beth Tu Mar në Bervenicë në një rekord 1,779,339 denarë.

Vetëm një ditë më vonë, sinjali i lumtur u dëgjua në Gostivar në ndërtesën e Sportlife, dhe fituesi i këtij XHPPOTI MILIONER po i gëzohet 1.223.155 denarë.

Java filloi me një fitim në Koçan, më 17 maj, në shumën prej 1,550,710 denarë.

Çmimi Xhekpot Milioner nuk pushon së kënaquri lojtarët besnikë, dhe pjesa më e bukur e pjesë e saj është se çdokush mund ta fitojë atë, kudo dhe në çdo kohë.

Përveç këtyre fitimeve të vlefshme, ne presim që Jackpot Super Milioner të bjerë shumë shpejt, sepse fondi i fitimit tashmë është i plotë, është mbi 9 milion denarë, që do të thotë se çdo ditë mundet të jetë i veçantë për dikë që do të gëzohet në shumën deri në 12,000,000 denarë, njofton Flaka

#LuajPërArgëtim #LuajMePërgjegjësi

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Maj, 2021 12:49