Veles, treni përpas për vjdekje 21 vjeçarin

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 13:03

Veles, treni përpas për vjdekje 21 vjeçarin

Një tren që qarkullonte në relacionin Gjevgjeli – Shkup, rreth orës 11:40 në Veles, para urës”Gemizhii” përplasi për vdekje një djalë 21 vjeçar, transmeton Lobi

21 vjeçari u dërguar në Spital, por mjeku Vasilka Panovska Pop Stefanova vetëm se konstatoi vdekjen e tij.

Sipas informacioneve fillestare nga dëshmitarët okularë, 21 vjeçari ishte hedhur para trenidt duke i marrë jetën vetes.

Për shkak të aksidentit, trafiku në qytet ishte i bllokur për shkak se treni kishte bllokuar kalimin te ura e re, njoftuan nga Policia e Velesit.

Ekipet nga Polocia e Velesit dhe Prokurori Publike dolën në terren dhe punojnë në zbardhjen e rastit. Trupi i 21 vjeçarit është dërguar për obduksion. Lobi

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 13:03