Vdiq nga CoVid-19 një ish kryetar komune

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 20:51

Vdiq nga CoVid-19 një ish kryetar komune

Si pasojë e virusit Kovid-19, ka vdekur ish kryetari i komunës së Demir Kapisë, Trajçe Dimitriev (63), i cili dy herë nga dy mandate ka udhëhequr me këtë komunë.

Këtë informatë për MIA-n e konfirmaun të afërmit e tij dhe Petar Mojsov, ish kryetar i Këshillit të komunës së Demir Kapisë.

Familjarët e ish-kryetarit të komunës thanë se Dimitriev fillimisht ka qenë në spital në Kavadar një javë, pastaj në Shkup, ku edhe ka ndërruar jetë. 

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 20:51