Thirrja e Kurtit, Bogojeski: Ndërhyrje në punët e brendshme

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 17 Mars, 2021 21:27

Thirrja e Kurtit, Bogojeski: Ndërhyrje në punët e brendshme

Kryetari i Konceptit Maqedonas, Petar Bogojeski në “Facebook” reagoi ndaj thirrjeve të fundit që mërgata shqiptare të regjistrohet në regjistrimin e popullsisë.

Sipas tij, Albin Kurti duhet të shohë oborrin e vet, kurse Artan Grubi nuk duhet të harrojë se është zëvendëskryeministër i Maqedonisë dhe MPJ-ja e Bujar Osmanit është Maqedonisë.“Albin Kurti duhet ta shohë oborrin e vet në Kosovë. Kjo është ndërhyrje në punët e brendshme të Maqedonisë dhe është e papranueshme. Artan Grubi, bën thirrje të regjistrohen shqiptarët dhe harron se është zëvendëskryeministër i Maqedonisë dhe gjithë qytetarëve të shtetit. Bujar Osmani, bën turne me para shtetërore që të regjistrohen shqiptarë dhe harron se MPJ është e Maqedonisë dhe se duhet të takohet me të gjithë nga diaspora e Maqedonisë”, shkruan Bogojeski.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 17 Mars, 2021 21:27