Tetovë, tjetër rast i dhunës fizike

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 23 Mars, 2021 12:27

Tetovë, tjetër rast i dhunës fizike

Dje në orën 09.00, 33-vjeçari I.B. nga Rakoveci i Tetovës në SPB Tetovë ka raportoi se në fshat kishte qenë i sulmuar fizikisht nga bashkëfshatarët e tij A.A. (30) dhe S.A. (33), njofton LOBI

Rasti është duke u sqaruar dhe dokumentuar, kështu që kundër personave të involvuar do të përgaditet parashtresë adekuate. LOBI MAQEDONI

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 23 Mars, 2021 12:27