Tetovë, sulmohet prindi në prani të fëmijës

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 11:20

Tetovë, sulmohet prindi në prani të fëmijës

Sulmohet prindi në prani të fëmijës. Dje në orën 17:50, personi I.R. (39) nga Tetova në SPB Tetovë ka raportuar se duke lëvizur përgjatë rrugës së “Lubotenit” dhe në rrugën “146 ‘në Tetovë, së bashku me djalin e tij të mitur, ka qenë i sulmuar fizikisht  nga personi S.I. (38) dhe një person tjetër i moshës tridhjetë vjeç, të dy nga Tetova, njofton LOBI

“Sipas raportit, S.I.  ishte përpjekur që të përdorë një mjet të mprehtë gjatë sulmit.   Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes”, njofuan nga SPB – Tetovë. LOBI.MK

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 11:20