Tetovë, denoncohen dy raste të sulmeve fizike

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 23 Mars, 2021 12:24

Tetovë, denoncohen dy raste të sulmeve fizike

Mbrëmjen e djeshme në orën 22:50, personi L.N. (20) nga Tetova në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 20:20 në rrugëkryqin mes rrugëve “Ivo Lola Ribar” me rrugës “Strasho Pinxhur” në Tetovë, kishte qenë i sulmuar fizikisht
nga dy persona. Po merren masa për zbardhjen e çështjes, njofton LOBI

“Po ashtu dje në ora 09.00, 33-vjeçari I.B. nga Rakoveci i Tetovës në SPB Tetovë ka raportoi se në fshat kishte qenë i sulmuar fizikisht nga bashkëfshatarët e tij A.A. (30) dhe S.A. (33)”, njoftuan nga SPB – Tetovë

Rasti është duke u sqaruar dhe dokumentuar, kështu që kundër personave të involvuar do të përgaditet parashtresë adekuate. LOBI MAQEDONI

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 23 Mars, 2021 12:24