Tetova-Kodra e Diellit, vetura përfundon në humnerë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 28 Mars, 2021 14:04

Tetova-Kodra e Diellit, vetura përfundon në humnerë

Është rrokullisur një veturë në rrugën Tetovë – Kodra e Diellit, ku sipas informacioneve të para ka të lënduar.

Aksidenti ka ndodhur sot rreth orës 13:00. Në vendin e ngjarjet ka arritur policia dhe zjarrfikësit.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 28 Mars, 2021 14:04