Të shtëna arme në Medresenë e Tetovës ?

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 20 Shtator, 2021 17:03

Të shtëna arme në Medresenë e Tetovës ?

Gëzhoja plumbash dhe dritare të thyera si pasojë e të shtënave prej armë zjarri janë hasur në Meresenë “Isa Beu”, paralelja e shtrirë e vajzave në Tetovë. Dëshimtarët i thanë Observerit që të paktën shtatë gëzhoja plumbash kanë përfunduar në brendi të Medresesë.

Ka qenë sigurimi i objektit që ka vërejtur gëzhojat e plumbave dhe dritaret e dëmtuara. Sipas dëshimtarëve okular katër plumba kanë përfunduar në një klasë dhe tre të tjera në korridor.

Observei kontaktoi Sektorin e Punëve të Brendshme në Tetovë, ku deklaruan që së shpejti do të prononcohen rreth rastit. Observeri

 width=
Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 20 Shtator, 2021 17:03