Taravari: Shumica nuk është funksionale, nuk i ka numrat në Kuvend

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 23 Mars, 2021 21:03

Taravari: Shumica nuk është funksionale, nuk i ka numrat në Kuvend

Sekretari i Përgjithshëm i Aleancë për Shqiptarët, Arben Taravari thotë se në Kuvend ka pasur kuorum vetëm në disa seanca.

“Mblidhen dhe me shpejtësi i votojnë ligjet. Faktikisht nuk funksionojnë. Ata thonë se kemi edhe dy, tre edhe pesë, por dëshmohet se kjo shumicë nuk ka asnjë deputet më shumë”, pohon Taravari.

Sipas tij ka tendenca që janë sinjale politike dhe se po ndahet Lëvizja Besa, Partia liberale dhe partia e turqve.

Taravari tha se po ashtu ka informacione të sigurta se ato parti kanë pakënaqësi për shkak se nuk u është dhënë aq sa u është premtuar.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 23 Mars, 2021 21:03