Taravari i përgjigjet Ramës për apelin e tij për regjistrim

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Mars, 2021 22:49

Taravari i përgjigjet Ramës për apelin e tij për regjistrim

Sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët dhe njëherësh dhe kryetar i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka dal kundër kryeministrit shqiptar Edi Rama për apelin e tij për REGJISTRIM.

Taravari në një postim në faqen e tij në facebook ka akuzuar z. Rama se ai është personi që na ka lakuar neve shqiptarëve në Maqedoni. Gjithashtu Taravari ka akuzuar Ramën që me vonesë i është kujtuar se edhe në Maqedoni jetojnë shqiptar.

Fatkeqësisht në këtë status facebooku është pikërisht sekretari i përgjithshëm i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari që vazhdon Republikën e Maqedonisë së Veriut ta quaj Maqedoni, njëjtë sikur edhe “azilanti” i Hungarisë të cilin ai e ironizon kurse në të vërtet partia e tij VMRO-DPMNE-në e ka partner politik.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Mars, 2021 22:49