Back to homepage

Tag "Lionel Mesi"

Mesi: Koronavirusi më mori më shumë kohë

Mesi: Koronavirusi më mori më shumë kohë

Lionel Mesi ka rezultuar sërisht pozitiv me Covid-19, në ditën e parë të vitit 2022. Ylli i PSZH-së humbi takimet ndaj Vanes në Kupën e Francës dhe atë kundër Olimpik Lionit në Ligue 1. “Siç e dini, unë kam pasur

Read Full Article