Back to homepage

Tag "Bruno Guimarães"

Newcastle United gati për transferimin e dytë më të shtrenjtë në historikun e tij

Newcastle United gati për transferimin e dytë më të shtrenjtë në historikun e tij

Sipas “RMC Sport”, mes dy kompanive ka një marrëveshje verbale për shumën e transferimit, por jo ende për kushtet e pagesës dhe bonuset. Lojtari tashmë është gati për aventurën e re dhe situata mund të zhbllokohet të premten, një ditë

Read Full Article