Back to homepage

Tag "Brahim Diaz"

Brahim Diaz: Covid nuk mund të jetë arsyetim për formën e dobët

Brahim Diaz: Covid nuk mund të jetë arsyetim për formën e dobët

Brahim Diaz ka thënë se ka pasur ngecje në formën e tij, në periudhën e rikuperimit nga Covid-19. Lojtari ndjenë përgjegjësi që mbanë numrin 10 te Milan dhe ka thënë se nuk mund të arsyetohet për formën, duke u thirrur

Read Full Article