Back to homepage

Tag "Boyko Borissov"

Borissov: Le të finalizojmë propozimin francez për Maqedoninë e Veriut

Borissov: Le të finalizojmë propozimin francez për Maqedoninë e Veriut

Lideri i GERB-it dhe ish-kryeministri bullgar, Boyko Borissov, uroi sukses në finalizimin e propozimit francez për zgjidhjen e çështjeve kontestuese mes Bullgarisë dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe heqjen e bllokadës nga Sofja zyrtare për rrugën evropiane të vendit

Read Full Article