Back to homepage

Tag "Bilall Kasami"

Kasami: Tani e tutje mërgimtarët do kenë zgjidhje për problemet e tyre në vendlindje!

Kasami: Tani e tutje mërgimtarët do kenë zgjidhje për problemet e tyre në vendlindje!

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami sot ka hapur dyert e komunës për bashkatdhetarët tanë që jetojnë dhe veprojnë në mërgim, transmeton TetovaSot. Mes tjerash Kasami u shpreh se tani e tujtje mërgimtarët do kenë zgjidhje për problemet e

Read Full Article