Back to homepage

Tag "BDI"

Xhaferi: Pushteti Lokal në Gostivar nuk është duke qeverisur konformë pritshmërive të qytetarëve

Xhaferi: Pushteti Lokal në Gostivar nuk është duke qeverisur konformë pritshmërive të qytetarëve

Kryetari i sapozgjedhur i BDI-së në Gostivar në intervistën e tij të parë televizive të dhënë për Tv Globi, mes tjerash është pyetur edhe për funksionimin e administratës komunale dhe opozitarizmin që pritet të bëjë BDI si parti opozitare në

Read Full Article
Vijon procesi i anëtarësimeve të reja në BDI-në e Gostivarit

Vijon procesi i anëtarësimeve të reja në BDI-në e Gostivarit

Edhe pas procesit zgjedhor brendapartiak, vazhdon anëtarësimi në BDI-në e Gostivarit. Lajmi konfiromohet nga kryetari i degës, Valdet Xhaferi i cili në takimin e parë konsolidues të kryesisë së re të degës por edhe në mbledhjen me kryetarët e Këshillave

Read Full Article
Të dielën Hasani ia dorëzon detyrën Xhaferit. I pranishëm edhe Ahmeti

Të dielën Hasani ia dorëzon detyrën Xhaferit. I pranishëm edhe Ahmeti

Në BDI, dega në Gostivar të dieln që vjen do të zhvillohet ceremonia e pranimit dorëzimit të detyrës kryetar dege. Në këtë eveniment, kryetari në detyrë Bashkim Hasani do të ia dorëzon detyrën kryetarit të ri, Valdet Xhaferi, njofton Gostivari

Read Full Article
BDI: Vendi ka mundësi historike për të ardhmen europiane

BDI: Vendi ka mundësi historike për të ardhmen europiane

Bashkimi Demokratik për Integrim përshëndet rolin konstruktiv të presidencës franceze për gjetjen e  zgjidhjes së pranueshme në kontestin e vendit tonë me Bullgarinë fqinje dhe vlerëson që propozimi i dhënë në formën e ideve për zgjidhje është bazë e mirë

Read Full Article