Back to homepage

Tag "Automoto"

Ferrari paralajmëron dështimin për sezonin tjetër

Ferrari paralajmëron dështimin për sezonin tjetër

Skuadra e Ferrari beson se do të jetë thuajse e pamundur që të ngushtohet diferenca mes tyre dhe skuadrave të Red Bull e Mercedes. Nga ‘kokëkuqja’ besojnë se rregullat e reja teknike për sezonin 2022 bëjnë të vështirë një gjë

Read Full Article
Pse asnjë grua nuk merr pjesë te Formula 1?

Pse asnjë grua nuk merr pjesë te Formula 1?

“Ja u jap me shkrim, që do të mbërrija deri tek garat kualifikuese, nëse do të më linin!” Sophia Flörsch e thotë këtë aq e vetësigurt dhe e vendosur saqë nuk të lë asnjë dyshim për këtë gjë. Pilote e

Read Full Article
Rossi hyn në karantinë

Rossi hyn në karantinë

Viti 2022 nuk ka nisur ashtu si duhet për legjendën e MotoGP, Valentino Rossi, që nuk do të marrë pjesë në garën 12-orëshe me makina që zhvillohet në Abu Dhabi (Pista e Yas Marina). Piloti italian ka patur kontakt të

Read Full Article