Back to homepage

Tag "Ardian Bujupi"

Ardian Bujupi dhe Ledri Vula sjellin ritme verore me “Gelato”

Ardian Bujupi dhe Ledri Vula sjellin ritme verore me “Gelato”

“Gelato” quhet kënga që ka bërë bashkë Ardian Bujupin dhe Ledri Vulën. Artistët erdhën me këtë projekt shumë veror, për herë të parë bashkë.

Read Full Article