Back to homepage

Tag "Ansu Fati"

Karriera Ansu Fati-t në rrezik?

Karriera Ansu Fati-t në rrezik?

Ansu Fati ka vendosur: nuk dëshiron të hyjë më nën thikë Dhe në këtë kuptim, vizita e sulmuesit të Barcelonës te fizioterapisti i tij i besuar ishte efikase: lojtari shkoi sot në Madrid për të takuar Joaquin Juan dhe për

Read Full Article
Ansu Fati vendos të mos operohet!

Ansu Fati vendos të mos operohet!

Ansu Fati nuk do t’i nënshtrohet asnjë operacioni. Ai do të rikuperohet brenda 6 deri në 8 javë. Fati i ka komunikuar tashmë Barcelonës vendimin e tij në lidhje me rikuperimin e tij pas dëmtimit që pësoi në ndeshjen e

Read Full Article