Super milioneri Xhek Pot gëzoi fituesin e ri, fiton 9,224,579

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 10 Maj, 2021 23:27

Super milioneri Xhek Pot gëzoi fituesin e ri, fiton 9,224,579

Fituesi i pestë i SUPER MILLIONAIRE JACKPOT u shfaq sot në ambientet e Kazinot me Video Lotari Austri për të rritur fitimet e saj në shumën prej fantastike 9,224,579 denarë. Ai dëshironte të mbetej anonim, por ndau historinë e tij të lumtur.

Ai thotë se më 8 maj, të shtunën, kur hyri në ndërtesën e Zlatna Kopacka, në lagjen e Shkupit kishte për qëllim të relaksohej pak dhe të argëtohej, sepse ai kishte një ditë nervoze. As që po mendonte për një fitim më të madh kur sinjalizoi terminali Video Llotaria JACKPOT SUPER MILIONER.

Shuma prej 9,224,579 denarë është më e madhja që kam fituar dhe po mendoj se si dhe për çfarë të shpenzoj paratë.

Pas muajit të dytë të aktivizimit të këtij fitimi, ky është tashmë i pesti SUPER MILLIONAIRE JACK POT.

Deri më tani shuma më e madhe arriti të fitojë fituesin e parë të kësaj fitoreje, vlera fantastike prej 10.922.768 denarë.

Sot gjithsesi është një ditë e veçantë dhe në të tashmë kemi ndarë urimet më të mira për ditëlindjen e 41-të të
fytyra sonë mbrojtëse, Kire Lazarov, dhe ai mund të bëhej më i pasur vetëm me një tjetër fitim të ri nga repertori i Llotarisë Shtetërore të Kazinove të Video në Austri.

Është regjistruar edhe një tjetër fitues i ri i MILIONER JACKPOT nga Prilepi në vlerë prej 1,616,504 denarë.

Fitimet e Kazinove Video të Llotarisë Shtetërore Austri sjellin gëzim. MINI JACK POT është në lojë me vlerë 4,000-5,000 denarë, XHAKPOT MILIONER në vlerë prej 1,200,000-1,800,000 denarë dhe çmim i parë më i preferuar SUPER MILIONER që mund të arrijë maksimumin 12 000 000 denarë.

Super milioneri Xhek Pot gëzoi fituesin e ri, fiton 9,224,579


 width=
Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 10 Maj, 2021 23:27