Shtyhet gjykimi për rastin “Llaskarca” dhe “Tortura”

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 29 Mars, 2021 12:28

Shtyhet gjykimi për rastin “Llaskarca” dhe “Tortura”

Gjykata Penale-Shkup njofton mediat dhe organizatat joqeveritare që ndjekin procesin gjyqësor për rastin “Llaskarca” dhe “Tortura”, seancat e parapara për më 30 mars dhe 2 prill shtyhen për 15 dhe 20 prill.

Seanca gjyqësore për rastin “Llaskarca” shtyhet për shkak se një anëtar i Këshillit dhe një avokat kanë rezultuar pozitiv ndaj Kovid-19 dhe gjenden në izolim. Seanca e radhës gjyqësore për këtë rast është caktuar për më 20 prill. Ndërsa rasti “Tortura” anulohet për shkak se njëri nga të akuzuarit është infektuar me Kovid-19 dhe gjendet në izolim. Seanca e radhës për rastin “Tortura” shtyhet për më 15 prill.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 29 Mars, 2021 12:28