Shtatë kandidatë për të parin e Komunës së Vrapçishtit

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 12 Shtator, 2021 14:02

Shtatë kandidatë për të parin e Komunës së Vrapçishtit

Nga Komisioni Komunal Zgjedhor në Komunën e Vrapçishtit, njoftuan për Observeri – Maqedoni që në afatin e përcaktuar për paraqitje të kandidaturave, janë dorëzuar tetë lista për këshilltarë komunal, edhe atë BDI, ASH – Alnternativa, LSDM, PDSH, Besa, VMRO-DPMNE, DPT, TDP dhe një listë e pavarur.

Sakaq, për kryetar komune kandidaturat i kanë zyrtarizuar në KKZ, Nebi Rexhepi nga BDI, Isen Shabani nga koalicioni ASH dhe Alternativa, Xhezmi Mamuti nga LSDM, nga Besa Senad Ameti, PDSH do të garon me Irfan Sherifi kurse kandidtura e pavarur për Kryetar komune do të jetë Shaqir Islami.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 12 Shtator, 2021 14:02