Shqipatrët në diasporë masovikisht po vazhdojnë të regjstrohen, çka thotë Bogojevski?

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 13:43

Shqipatrët në diasporë masovikisht po vazhdojnë të regjstrohen, çka thotë Bogojevski?

Sot ka arritur numri i 100.000 të regjistruarve nga diaspora, ndersa regjistrimi pritet të merr hov edhe më të madh ditëve në vijim. Shqipatrët në diasporë masovikisht po vazhdojnë të regjstrohen dhe numri pritet të rritet.

Ky mobilizim masiv i mërgatës shqiptare ka krijuar panikë tek maqedonasit. Kryetari i Konceptit Maqedonas, Petar Bogojeski ka krahasuar mobilizimin masiv të shqiptarëve të cilët, sipas tij, nuk kanë problem as me virusin korona, as me sistemin, as internet të dobët, dhe as probleme me formularë, shkruan TS.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 13:43