Shkup, sanksionohen 107 vozitës

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 3 Prill, 2021 07:47

Shkup, sanksionohen 107 vozitës

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (02.04.2021) në territorin e qytetit të Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 107 shkelje në trafik, prej të cilave 9 për tejkalim të shpejtësisë, 8 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 3 për makina të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta, percjell Lobi

Janë shqiptuar edhe gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 21 gjoba u janë shqiptuar këmbësorëve, 5 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 3 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 35 për parkim të parregullt.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 3 Prill, 2021 07:47