Shkup, për 24 orë janë hospitalizuar 31 pacientë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 11:49

Shkup, për 24 orë janë hospitalizuar 31 pacientë

Në 24 orët e kaluara në Kovid Qendrat në Shkup janë hospitalizuar 31 pacientë të ri për shkak të komplikimeve nga koronavirusi. Gjithsejtë 436 persona të dyshuar dhe konfirmuar me Kovid-19 po kurohen në Repartet infektive në kryeqendër.

Në 24 orët e fundit në Klinikat Interne janë pranuar 23 pacientë. Në Kovid Qendrën në “8 shtatori” ka pasur 6 pranime dhe 2 të tjerë janë pranuar në Klinikën Infektive.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 11:49