Shkup, 163 shkelje në trafik

Linda Limani
Nga Linda Limani 4 Prill, 2021 08:48

Shkup, 163 shkelje në trafik

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme (03.04.2021) të territorin e qytetit të Shkupit ka regjistruar 163 shkelje në trafik, prej të cilave 75 për tejkalim të shpejtësisë, 9 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 5 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara.

Janë shqiptuar edhe 9 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 5 për kalim në të kuqe në semaforë, 2 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 33 për parkim të parregullt.

Linda Limani
Nga Linda Limani 4 Prill, 2021 08:48