Selami dhe Nura diskutojnë mbi nevojën e vazhdimit të regjistrimit të diasporës

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 5 Prill, 2021 09:41

Selami dhe Nura diskutojnë mbi  nevojën e vazhdimit të regjistrimit të diasporës

Regjistrimi i Diasporës ishte tema e takimit mes zëvendës Drejtorin e Agjencisë së migracionit, Izmit Nura dhe zëvendësdrejtorit të Entit Shtetëror të Statistikës, Ilmi Selamit, njofton Lobi.

Gjatë takimit, janë diskutuar rrethanat e reja dhe nevoja e vazhdimit te regjistrimit te diaspores, deri ne afatin e ri te parapare me ndryshimet ligjore, 30 Shtator. Lobi

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 5 Prill, 2021 09:41