Sapo filloi, pauzë njëorëshe për seancën e shtyrjes së regjistrimit

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 2 Prill, 2021 13:53

Sapo filloi, pauzë njëorëshe për seancën e shtyrjes së regjistrimit

Sapo filloi seanca, u ndërpre menjëherë, kjo pasi u shpall pauzë njëorëshe.

Pauza erdhi me kërkesë të koordinatorit të grupit parlamentar ASH-AAA, Skender Rexhepi dhe u pranua nga kryeparlamentari Talat Xhaferi, transmeton TV21

Në seancën e 38-të me radhë, në rend dite janë dy ligje. Ai për shtyrjen e regjistrimit të popullsisë rezidente dhe të shtyrjes së zgjedhjeve lokale – Kodin Zgjedhor.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 2 Prill, 2021 13:53