Rusia shet vaksinat, qytetarët e saj mbesin pa u vaksinuar

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 20:21

Rusia shet vaksinat, qytetarët e saj mbesin pa u vaksinuar

Ndërsa Rusia ndjek “diplomacinë e vaksinave” duke ofruar vaksinën e saj Sputnik V për vendet e tjera, qytetarët e saj nuk mund ta marrin atë.

Rusia ka vaksinuar vetëm 1.5 për qind të popullsisë së saj dhe shumë persona nga i gjithë vendi kanë thënë se orari i tyre për marrje të vaksinës ishte anuluar, pasi nuk ka vaksina.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 20:21