Rusia dhe Kina projektojnë një stacion hënor

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 9 Mars, 2021 23:23

Rusia dhe Kina projektojnë një stacion hënor

Agjencia hapësinore ruse ”Roskosmos” njoftoi sot se kishte nënshkruar një memorandum të përbashkët për një stacion në sipërfaqe ose në orbitë të Hënës.

Në një komunikatë, ”Roskosmos” theksoi se ky projekt i stacionit shkencor hënor ndërkombëtar me agjencinë hapësinore kineze do të hapet për të gjitha vendet e interesuara dhe partnerët ndërkombëtarë.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 9 Mars, 2021 23:23