Rinia në këmbë për regjistrimin, senzibilizon diasporën

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 20 Mars, 2021 13:02

Rinia në këmbë për regjistrimin, senzibilizon diasporën

Në ndërkohë që po vazhdon  regjistrimi si një proces statistikor dhe po aq edhe politik i rëndësishëm për shqiptarët, sot në Kumanovë, rinia shqiptare ka shpërndarë fletushka për të sensibilizues diasporën  në lidhje me regjistrimin e popullësisë informon Tetovasot

Fletushkat përmbajnë informacione të detajuara për këtë proces regjistrimi

Shpërndarja është bërë në stacionet e autobusave para nisjes së mërgimtarëve për në vendet e tyre dhe kjo është pritur shumë mirë nga ana e tyre.

Ndryshe deri dje janë regjistruar mbi 85 mijë qytetarë të Dasporës ndërsa çdo ditë rritet numri i tyre.

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 20 Mars, 2021 13:02