Rexhepi: Nuk tërhiqemi pa ligjin për shtetësi

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 10:57

Rexhepi: Nuk tërhiqemi pa ligjin për shtetësi

Koordinatori i grupit parlamentar i koalicioni Aleanca për Shqiptarët- Alternativa, Zejd Rexhepi ka thënë se propozimi që të mbahet seancë me vetëm një pikë të rendit të ditës për ata është i papranueshëm.

“Qeveria nuk guxon të diskriminojë qytetarët me ata që  janë të mirë dhe të kapshëm që nesër mund të sigurohen vota nga ato, dhe qytetarët që nuk dëshirojnë tu ndihmojnë me asnjë pako, qoftë me zgjidhjen e çështjes së nënshtetësisë ngase nga ato nuk shohin ndonjë interes zgjedhor nesër. Prandaj ne po mbetemi këtu me kërkesën tonë, që ta gjejmë një zgjidhje të përbashkët, një zgjidhje të harmonizojmë me propozim ligjin të cilin ata thonin që e kanë, që në esencë në dyshojmë që e kanë, prandaj le të urdhërojnë t’i harmonizojmë dhe të shohim se sa është numri real i atyre që vuajnë”, tha Zejd Rexhepi, raporton SHENJA.

Ai tha se qeveria nuk guxon që të mos ketë asnjë qytetar pa shtetësi.

“Ne çdo kërkesë për seancë të re ne do ta bllokojmë, çdo propozim ligj që do të vijë në ato Komisione ne do ta bllokojmë, amendamentet i kemi gati”, tha më tej Rexhepi.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 10:57