Regjistrimi, Selami thirrje bashkëatdhetarëve në Francë dhe Itali

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 20 Mars, 2021 21:27

Regjistrimi, Selami thirrje bashkëatdhetarëve në Francë dhe Itali

Zëvendësdrejtori në Entin shtetëror të statistikave të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ilmi Selami, në një postim të tij në Facebook, lut bashkëatdhetarët në Francë dhe Itali të paraqiten vullnetarë për ofrim ndihmese gjatë vetëregjistrimit, shkruan Aktuale.mkJa postimi i plotë :Luten bashkëatdhetarët tanë në Francë dhe ITALI të paraqiten vullnetarë për ofrim ndihmese gjatë vetëregjistrimit të diasporës në Francë dhe ITALI!FORCA FRANCA!FORCA ITALIA!

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 20 Mars, 2021 21:27