Rasti tragjik në Gostivar, e lënduar mbeti edhe një 35 vjeçare

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 16 Mars, 2021 09:15

Rasti tragjik në Gostivar, e lënduar mbeti edhe një 35 vjeçare

Një fëmijë i moshës 10 vjeçare e ka humbur jetën në zjarrin që ndodhi sot në Gostivar, në një banesë në rrugë “Kej Vardar”.

Edhe një 35 vjeçare e ka pësuar me probleme të rënda shëndetësore dhe eshtë dërguar në Spitalin e Gostivarit.

Sipas informatave të para, zjarri në banesën që gjendet ne katin e tretë ka shpërthuer rreth orës tetë të mëngjesit, për shkaqe ende të pa konfirmuara deri më tani dhe është përhapur shpejtë.

Me intervenim të zjarrfikësve të qytetit, zjarri është shuar.

Organet kompetente kanë dalë në vendin e ngjarjes për të bërë ekspetizë. Tv2

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 16 Mars, 2021 09:15