Rama: Nëse opozita vjen në pushtet, harrojeni procesin e vaksinimit

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 21:19

Rama: Nëse opozita vjen në pushtet, harrojeni procesin e vaksinimit

Kryeministri Edi Rama duke ju përgjigjur retorikës së kreut të PD-së Lulzim Basha i cili përsërit vazhdimisht se PD ka futur Shqipërinë në NATO, tha se këtë gjë e ka bërë SHBA.

“Një punë të më tregojnë? Kemi futur Shqipërinë në NATO? Shqipërinë në NATO e ka futur SHBA! Ky vend ka qenë është dhe do të jetë një vend që do të shkoj në luftë me SHBA dhe NATO-së si ven di NATO-s. Po ja ta zëmë se, po arsimi po shëndetësi, ku janë këta. E përfytyroni një moment sikur COVID të na kishte gjetur me spitalet e tyre. Në do të ishim bërë jo gaz i botës, por parodia e kontinentit. Këto nuk kishin asnjë autoambulancë. Ky është fakt. Do të vazhdojmë punën për ti ngritur këto një një nivel tjetër, apo do të kthehemi prap në kohën kur shtyheshin ambulancat.’- tha Rama.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 21:19