Rama apel shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut: Regjistrohuni

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Mars, 2021 10:16

Rama apel shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut: Regjistrohuni

Kryeministri Edi Rama ju ka bërë apel shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut që të regjistrohen.

Ai ka thënë se nga numri i të regjistruarve varet edhe fuqia kushtetuese e shqiptarëve në Maqedoni.

“Juve nuk u kërkohet të merrni pushkën shyqyr Zotit dhe të dilni në mal, nuk u kërkohet të merrni lopatën dhe të dilni në fushë, madje nuk u kërkohet as të dilni hiq nga shtëpia, po veç të harxhoni pesë minuta, një, dy, tre, katër, pesë, për të klikuar me smart phonin tuaj në adresën census.stat.gov.mk, ku ju me krenari e shkruani emrin tuaj”, ka deklaruar Rama në thirrjen e tij

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Mars, 2021 10:16