Qyteti i Shkupit do të largoj njërën anije nga Lumi Vardar

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 5 Prill, 2021 11:49

Qyteti i Shkupit do të largoj njërën anije nga Lumi Vardar

Qyteti i Shkupit sot pritet të nis prishjen e njërës anije në Lumin Vardar, që është e vendosur përball hotelit “Holiday In”.

Nga Qyteti i Shkupit njoftojnë se janë plotësuar të gjitha kushtet juridike që anija të largohet nga shtrati i lumit, ndërsa pritet që sot të nis largimi i pjesshëm.

Anija pritet të largohet nga ekipi i N.P. “Rrugët dhe rrugicat”, ndërsa pritet asistencë edhe nga policia.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 5 Prill, 2021 11:49