Pyetje deputetësh në Kuvend

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 07:35

Pyetje deputetësh në Kuvend

Sot Kuvendi i Republikës së Maqedonisë Veriut do të mbajë seancën e 37-të, në të cilin do të parashtrohen pyetje deputetësh.

Sipas njoftimit seanca pritet të nis në ora 11:00 dhe do të zhvillohet sipas procedurës së zakonshme për pyetjet deputetësh, ndërsa përparësi do të kenë deputetët nga opozita, respektivisht VMRO – DPMNE, Aleanca për Shqiptarët dhe e Majta. Çdo pyetje e tretë do të jetë nga deputetët e shumicës parlamentare, respektivisht nga nga LSDM dhe BDI.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 07:35