Publikohen plagjiaturat e disa profesorëve në UT

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 16 Mars, 2021 21:39

Publikohen plagjiaturat e disa profesorëve në UT

Revista e njohur “Veritas” në një publikim të fundit ka shpalosur një hulumtim të gjerë mbi plagjiaturën dhe kopjimin e punimeve shkencore të disa profesorëve të mjekësisë pranë Universitetit të Tetovës.

Hulumtimi i kësaj reviste është shumë i hollësishëm duke specifikuar saktë çdo pjesë të punimeve të tyre që janë kopjuar dhe më pas janë publikuar si punime të autorëve në fjalë. Hulumtimin e plotë mund ta gjeni duke klikuar KËTU.

BURIMI: INFO SHQIP

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 16 Mars, 2021 21:39