Pse etiketimi i karbonit do të jetë i rëndësishëm në botën e bukurisë

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 21 Mars, 2021 22:39

Pse etiketimi i karbonit do të jetë i rëndësishëm në botën e bukurisë

Një nga arsyet më të mëdha për ngrohjen globale është çlirimi i gazrave serë në atmosferën tonë me përqindje qesharake.

Dhe ndërsa shumica e korporatave dhe organizatave po kontribuojnë në shtimin e problemit, një organizatë jofitimprurëse po punon për të gjetur zgjidhje.

Climate Neutral po hedh dritë mbi lëvizjen drejt neutralitetit të karbonit nëpër industri. Por kjo nuk është e gjitha, ata madje po ofrojnë një alternativë më të lehtë për konsumatorët që të ndjehen të sigurt dhe të lumtur për markat me të cilat bëjnë pazar.

Duke përdorur një etiketë, klientët mund të jenë të sigurt se marka me të cilën po blejnë po merr përgjegjësinë për emetimet e tyre të karbonit, janë eko-miqësore dhe se arrijnë emetime neto të karbonit zero për të gjithë karbonin që krijojnë gjatë bërjes dhe shpërndarjes produktet ose shërbimet e tij për një vit.

Ky është një standardi i artë për qëndrueshmërinë dhe shembulli më i mirë për t’u ndjekur nga organizatat, korporatat dhe bizneset e tjera. Ata janë të përkushtuar për krijimin e një të ardhmeje me karbon zero dhe sinqerisht, të gjithë duhet ta mbështesim këtë .

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 21 Mars, 2021 22:39